Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Skab en rød tråd i din stueindretning

Der er ikke mange regler, når man indretter. Indretning er nemlig et spørgsmål om personlig smag og individuelle præferencer.

Alligevel er der dog én gylden regel, der er værd at følge, uanset ens egne præferencer. Skal man sidde tilbage med en følelse af, at ens indretning er gennemført og lækker, er det nemlig vigtigt, at man har fokus på at skabe en rød tråd.

Er du i færd med at indrette din stue, er det derfor også vigtigt at holde fokus på, at der skal være en rød tråd i indretningen. Har du f.eks. købt et nydeligt sofabord med bordplade i marmor, skal du selvfølgelig finde en sofa, der passer hertil.

Hold dig til få farver

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er forskel på folks præferencer, når det kommer til farver. Der er mange, der er vilde med farver, og gerne ser, at deres indretning er både energisk og farvesprudlende.

Til trods for, at man har dette syn på farver, bør man dog forsøge at holde sig til få farver, som går hånd i hånd. Har du eksempelvis købt et hvidt tæppe samt et sofabord med sort stel og hvid marmorplade, vil en sort sofa være et glimrende valg.

Selvom du rådes til at undgå at blande for mange farver, er det naturligvis et personligt valg i sidste ende. Mener du, at det bringer noget positivt frem i din indretning, at du blander et større antal farver, er der intet, der stopper dig i dette.

Sofaen er et bærende element

Der er stor forskel på, hvilke og hvor mange møbler folk har i stuen. Alligevel er det dog sofaen, der er det bærende element i de fleste stuer. Det skyldes, at det er et stort møbel, som man derfor hurtigt får øje på.

I og med, at det er et bærende element i din indretning, rådes du til at bygge din indretning ud fra sofaen. Det er markant lettere at skabe en rød tråd i din indretning, hvis du har købt en sofa, som du kan vælge øvrige møbler og interiør ud fra.

Har du endnu ikke fundet den sofa, der skal være det bærende element i din stue, så besøg www.sofa.dk. Her kan du med garanti finde en sofa, der falder i din smag, og som ligeledes vil fungere godt som udgangspunktet for den øvrige indretning i din stue.